Geschäftsführung und Koordination

Alischa Marquart

Paula Oster

Mitgliedschaft

Folgende Mitglieder und Angehörige der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg können auf formlose Anzeige hin Mitglieder und Angehörige der Graduiertenschule werden:

Alle Wissenschaftler*innen der beteiligten Fakultäten, die Promovierende betreuen dürfen und prüfungsberechtigt sind, alle Promovierenden der Fakultäten I, II (Department für Wirtschafts- und Rechtswissenschaften), III und IV.

Die Mitgliedschaft in der Graduiertenschule ist freiwillig. Durch die Mitgliedschaft wird keine Verpflichtung begründet, an strukturierten Programmen teilzunehmen.

Newsletter

Wenn Sie per E-Mail über aktuelle Themen der 3GO informiert werden möchten, melden Sie sich unter  für den Newsletter an.

3GO-Veranstaltungen

Visible and Influential: Making the most of Self-marketing and Networking

Participants practice for specific academic contexts (team meetings, international conferences and office small talk) to develop strategies to come into contact with senior scientists. Throughout the workshop, participants will be guided through interactive exercises to improve their body language, their self-marketing skills (pitching) and their long-term strategic networking competences. A healthy mix of theory and practice provides them with the opportunity to learn how to approach, engage and build up a relationship with key professional figures so as to become both more visible and influential in one’s own academic field.

Objectives

This workshop helps participants develop networking skills for professional meetings and international conferences by identifying opportunities for becoming more visible and influential. More information and registration

02.03.2017 03.03.2017 Ganztags

(Stand: 26.11.2021)