Skiplinks

Tel.: ++49 (0) 441 / 798 - 4236
Fax: ++49 (0) 441 / 798 -3769

Laufende Dissertationen (Arbeitstitel)

• Wencke Schubert: "Groundwater salinisation following sea level rise in North-West Germany"
  • Hatem Elmarami: "Eutrophierung ehemals oligotropher Geestseen in Niedersachsen und die Rolle der Wechselbeziehung zwischen Oberflächenwasser und Grundwasser"
  • Nele Grünenbaum: "Spatial and temporal variability of submarine groundwater discharge on barrier islands"
  • Tobias Holt: "Hydrogeological evolution and dynamics of a young barrier island (Ostplate Spiekeroog)"
  • Anne Mehrtens: "From Manure to Groundwater -- The Fate of Veterinary Pharmaceuticals within the Aquatic Environment"
  • Stephan Seibert: "Hydrochemical evolution of a young groundwater reservoir below a barrier island - from precipitation to groundwater discharge to the sea"
Webmaster (Stand: 10.09.2018)