Die hier angezeigten Termine und Veranstaltungen werden zum Teil direkt vom International Office organisiert (siehe "Veranstalter"). Darüber hinaus weisen wir auf Veranstaltungen hin, die einen internationalen Bezug haben, oder für internationale Studierende, Promovierende und WissenschaftlerInnen von Interesse sind.

Stimmt hier etwas nicht?

Bitte wenden Sie sich an

Termine und Veranstaltungen, International Office

Ways into, through and after the PhD.

In the first part of this event, you will receive information about country-specific conditions and requirements for pursuing a PhD and career paths in academia. The second part of the event focuses on non-academic career paths for PhD graduates. You will receive information about the career options in Germany that open up through a PhD, and how these can be pursued and promoted. There will be time for your questions.

Location: Online via BigBlueButton
Participants:

20

Requirements: International student status with and without refugee experience at the University of Oldenburg
Costs: free of charge
Facilitator: Simone Brühl (ZSKB), Jasmin Overberg (IHJO)
Organisation: Zentrale Studien- und Karriereberatung (ZSKB); Innovative Hochschule Jade-Oldenburg (IHJO)
Language: The event will be held mainly in English.

Further information and registration

Question and further information
Mail to Mr. Lukas Engelmeier

09.12.2021 11:00 – 14:00