Dr. Ferdinand Esser

Kontaktmöglichkeiten aktuell:
per Mail und telefonische Erreichbarkeit Mo-Do 09:00 - 12:00
und nach Vereinbarung

Aktuell: Online-Sprechstunde donnerstags von 10:00-11:00 nach vorheriger Anmeldung!

Aufgrund der aktuellen Lage bitten wir Sie für den Austausch mit der OLTECH-Geschäftsstelle wie folgt vorzugehen:

• Bitte senden Sie uns Ihre Fragen oder Anliegen per E-Mail!
  • Haben Sie Unterlagen für uns, werfen Sie diese in den Postkasten oder senden sie diese per Hauspost!
  • In den Sprechstunden stehen wir Ihnen per E-Mail zur Verfügung!

Gender Equality & Family Friendliness in Science

Aim of this seminar is to inform about and discuss current issues of gender equality and family friendliness in science. This will be done from a broader perspective as well as at the example of the University of Oldenburg. The topic gender and science will be looked at from different angles.

The seminar will be a mixture of (invited) talks, discussions, (internet) research on selected topics and short presentations.

Please note that because of the available materials and because of a number of external speakers the seminar will be held in German.

Please register in StudIP!

16.04.2015 12:00 – 14:00

A07 0-025