Dr. Ferdinand Esser

Kontaktmöglichkeiten aktuell:
per Mail und telefonische Erreichbarkeit Mo-Do 09:00 - 12:00
und nach Vereinbarung

Aktuell: Online-Sprechstunde donnerstags von 10:00-11:00 nach vorheriger Anmeldung!

Aufgrund der aktuellen Lage bitten wir Sie für den Austausch mit der OLTECH-Geschäftsstelle wie folgt vorzugehen:

• Bitte senden Sie uns Ihre Fragen oder Anliegen per E-Mail!
  • Haben Sie Unterlagen für uns, werfen Sie diese in den Postkasten oder senden sie diese per Hauspost!
  • In den Sprechstunden stehen wir Ihnen per E-Mail zur Verfügung!

Plenary meeting of the Graduate School Oltech

Since the 1st November 2016 Oltech is the permanent graduate school of the Faculty V (School of Mathematics and Science), Faculty VI (School of Medicine and Health Sciences), and the Faculty II - Department of Computing Sciences (see the attached Oltech regulation). For the future, a governing board of the Graduate School Science, Medicine and Technology (Oltech) has to be established. For this reason we invite you to a short plenary meeting (about 20 min.), where you have the chance to elect your representatives in the board.

Topics of the plenary meeting:

• Information about new developments in the graduate school Oltech
  • Election of the professors suggested from the faculties for the governing board
  • Election of the post doc representatives suggested from the faculties for the governing board
  • Presentation and election of the PhD representatives suggested for the governing board
  • Election of the PhD representatives in the admission and examination boards of the PhD study programmes

28.11.2016 17:15 – 17:45

ICBM, W15 1-146